Bag om teamet

Holdet bag Original Magasinerne er iværksættere og grafikere, som alle drømte om at lave et magasin, som kunne lidt mere, end det, vi er vant til – både som annoncør og som læser. 
Her kan du få et dybere indblik i holdet bag.

Et magasin, der startede med en frustration

Godt indhold – for alle 

Dette blev arbejdstitlen for Louise Georgi, Puk Damgaard, Katrine Nikolajsen, Rohani Ozer, Anna Lundgaard og Jane Vennersdorf, da de første tanker blev gjort om at starte et nyt tryk medie.
Her sad vi med baggrund indenfor grafisk design, fotografering, markedsføring og virksomhedsudvikling og snakkede om, hvad vi skulle bidrage med som markedsføringskanal for virksomheder. 

Overskriften blev, at alle – både annoncører, læsere og holdet bag – skal have en god oplevelse, hvor vi udvikler konceptet sammen ud fra tidens skiftende trends og strømninger i samfundet.

Louise Georgi

Louise Georgi er personen, du møder, hvis din virksomhed gerne vil omtales i magasinet.
Louise er bosat i København, hvor trends og segmentering har hovedfokus. Hun er uddannet eksportingeniør, og hun arbejder med relationer og udvikling.

Puk Damgaard

Puk Damgaard er fotograf og har i mange år arbejdet med fotografering og portrættering til trykte og digitale medier. Hun besøger jer, når der skal tages billeder til magasinet.

Rohani Ozer

Rohani Ozer er magasinets grafiske designer, og hun er uddannet ved Teko i Herning. Rohani har øje for de små detaljer, og det er hende, der vil udvikle en unik grafisk annonceartikel til jer.

“Vores formål er at skabe et lokalt magasin med afsæt i trends og strømninger – alt sammen pakket ind i lækker kvalitet og fyldt til bristepunktet med viden og inspiration.”

Original Magasinerne er Københavns nye magasin, hvor der er fokus på kvalitet, værdi og viden for den moderne forbruger.

Kontakt os

Kontakt@magzoriginal.dk
(+45) 2237 6647